Close

The Pool House
泳池别墅

The Pool House, in New York’s vibrant new High Line neighborhood, was designed as a lavish conversion of an existing five-story warehouse into a nine-story condominium building with a car elevator, a parking space in every apartment, and an indoor swimming pool in most residential units.
泳池别墅毗邻纽约活力四射的高线公园,将现有五层仓库设计为9层的高档公寓楼,内设一部汽车电梯,每间公寓配有停车位,大多数住宅单元内还设有室内游泳池。

LOCATION: New York, NY, USA
项目地点:美国纽约州纽约市
CLIENT: Six Sigma
项目业主:六西格玛
SIZE: 27,416 SQ.FT/2,547 SQ.M
项目规模:27416平方英尺/2547平方米
STATUS: Design completed 2016
项目状态:2016年完成设计



 

This design envisions the renovation of an existing building with new facades and just five condominium units, including a four-floor penthouse with multiple terraces.

 
 

All but one apartment would have an indoor swimming pool and a parking space served by a car elevator.